Vores primære arbejdsområder

 

Vores arbejdsområder spænder bredt over alt fra nybygninger til restaureringer til fremstilling af specielle døre, porte, vinduer, etc. som bliver fremstillet på vores eget maskinsnedkeri. Vi har stor erfaring inden for byningsrestaurering, og i særlig grad inden for restaurering af fredede bygninger. Derudover har et stort arbejdsområde i mange år været istandsættelser af bindingsværkfacader.


Ligeledes har vi stor erfaring med renovering af vinduer på såvel større som mindre bygninger. 

Værdier

 

N. A. Nielsen og Søn's vision er at levere tømrer- og snedkerarbejder af god håndværksmæssig kvalitet. Vi beskæftiger dygtige og passionerede medarbejdere og anvender faste underentreprenører, så afhængig af opgavens karakter og størrelse kan vi være behjælpelige med dit næste projekt. 

Over 70 års kombineret erfaring og ekspertise

 

N. A. Nielsen og Søn er en familiedrevet virksomhed gennem 3 generationer:


Niels Aage Nielsen kom til København i midten af 1920-erne som tømrersvend fra Svendborg, hvor han var udlært. I 1948 startede han egen virksomhed, Tømrermester N.A. Nielsen.


Hans søn, Jens Erik Nielsen, begyndte i firmaet i 1954, og navnet blev ændret til Tømrermestre N.A. Nielsen & Søn. Firmaet voksede til en virksomhed med omkring 30 beskæftigede. I 1987 flyttede firmaet til sin nuværende adresse på Yderholmen 14 i Ballerup.

 

Kaare Nielsen indtrådte som 3. generation i firmaet efter afsluttet svendeprøve i 1983. Han står nu som ejer af tømrervirksomheden og fortsætter i samme spor som sin far og farfar med de solide håndværksmæssige traditioner i højsædet.

Nielse Aage Nielsen, grundlægger af N. A. Nielsen

En del af Dansk Byggeri