You are here

Error message

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /customers/7/0/9/nanielsen.dk/httpd.www/includes/common.inc).

Historie

N.A.Nielsen & Søn, er et dansk tømrerfirma som arbejder med restaurering og nybyggeri. Firmaet har mange års erfaring indenfor tømrerfaget.

Niels Aage Nielsen kom til København i midten af 1920-erne som tømrersvend fra Svendborg, hvor han var udlært. I København arbejdede han i en årrække hos byens førende tømrervirksomheder, i flere år som trappeformand, inden han i 1948 startede egen virksomhed, Tømrermester N.A. Nielsen. Han udførte alle typer tømrerarbejde lige fra småreparationer til enfamiliehuse. Efter nogen tid etablerede han værksted i beskedne forhold i et baghus på Vesterbro. Transportmidlerne var også beskedne, idet al transport foregik på cykel.

Jens Erik Nielsen begyndte i firmaet i 1954, og i 1962 flyttede firmaet til Valby, hvor der blev etableret maskinværksted, og navnet blev ændret til Tømrermestre N.A. Nielsen & Søn.

Efter i mange år at have beskæftiget sig med et bredt udsnit indenfor faget bevægede firmaets hovedarbejdsområde sig i retning af egentlige restaureringsarbejder, hvoraf noget af det første var istandsættelse af de tre nedrivningstruede huse i Sct. Annægade 12-14-16 under ledelse af arkitekt Jens Fredslund.

Sidenhen har firmaet stået for mange byfornyelsesopgaver både i fag- og hovedentrepriser i indre København og i brokvartererne.

Firmaet, der var startet som et 1-mandsfirma voksede til en virksomhed med omkring 30 beskæftigede. I 1987 flyttede firmaet til sin nuværende adresse på Yderholmen 14 i Ballerup og ændredes til aktieselskab under navnet N.A. Nielsen & Søn Tømrermestre AS.

Kaare Nielsen, Jens Erik Nielsens søn, indtrådte som 3. generation i ledelsen i 2001. Han står nu som ejer af tømrer-virksomheden og fortsætter i samme spor med de solide håndværksmæssige traditioner i højsædet. John Ulrich har siden 1987 været en del af firmaets ledelse som konduktør, men har pr. 1. maj 2009 valgt at gå på efterløn.

Inge Nielsen, der siden 1971 har været firmaets regnskabschef, er gået på pension 1. februar 2010. Joan Hyge Nielsen er indtrådt som regnskabschef.

Navigation

Kontakt os

N.A.Nielsen & Søn Tømrermestre AS
Yderholmen 14
2750 Ballerup

Tlf.: 4468 2066
Fax: 4468 2065

E-mail: nan@nanielsen.dk